Facaderenovering i Næstved, Rønnede & Køge Bugt

Trænger din husfacade til nyt liv? Så lad JM Murerservice stå for din facaderenovering

En facaderenovering er et kvalitetsløft

Når det danske vejr sætter sit præg på bygninger og husfacader, bliver de med årene mindre kønne at se på. Uanset hvor fin en facade et hus er født med, vil den med årene blive udsat for vind, vejr, sollys og fugt, der alt sammen gør deres til at nedbryde den. Så er det tid til en facaderenovering.

En facaderenovering kan forøge din ejendoms værdi betragteligt, både fordi den bliver meget flottere at se på, og fordi du minimerer risikoen for, at revner i facaden kan medføre større udgifter. Samtidig kan du spare penge på varmeregningen, og vælger du derudover at få en hulmursisolering, er der penge at hente via håndværkerfradraget.

Forlæng husets levetid med en facaderenovering

Når JM Murerservice laver facaderenovering, anvender vi naturligvis altid de korrekte materialer, der sikrer, at din ejendoms levetid får den længst mulige holdbarhed. Med årene kan der komme revner og skader i sokkel og fundament, og på sigt kan der trænge kulde og fugt ind. Så er der skabt grobund for skimmelsvamp og andre varme- og fugtproblemer. Og så har man balladen. Med en facaderenovering kan du imødegå den slags udfordringer og skabe et langt bedre indeklima i din bolig.

At du så samtidig også giver dit hus et flottere udseende i bybilledet med en facaderenovering, er da kun en herlig sidegevinst. Du forøger ejendomsværdien, uanset om du har tanker om et hussalg eller ej. Når en facaderenovering giver en meget flottere bolig, signalerer det velplejethed og kvalitet, udendøre såvel som indendøre.

Facaderenovering kan være mange ting – vi kan lave dem alle

Når vi taler om facaderenovering, tænker de fleste måske på maling af huset. Men facaderenovering er meget mere end det, alt efter hvad der er behov for, og hvilket underlag facaden er lavet af. JM Murerservice kan udføre facaderenovering af alle slags facader, stenfacader, murede facader og pudsede facader, ligesom vi kan lave facaderenovering på træfacader, hvor vi gerne anvender nogle af vores solide underleverandører. Vi kan lave filtsning og vandskuring, som i dén grad kan forvandle en husfacade totalt.

Er der behov for genopfriskning og maling af gavle og udhæng, klarer vi gerne det. Vi laver også facaderenovering på carporte, garager, udestuer og skure.

Udnyt håndværkerfradraget ved facaderenovering

Med det genindførte håndværkerfradrag kan der fratrækkes op til kr. 12.000 pr. voksen person i husstanden til arbejdslønnen ved isolering, så det kan i langt de fleste tilfælde tjene sig hjem på nogle år.
Samtidig kan du se din facaderenovering på varmeregningen, nu da varmen kan blive inde, hvor den skal være.

Lad os tale om facaderenovering i Næstved, Rønnede og området ved Køge Bugt

Vi kører ud hver dag i området ved Køge Bugt, Næstved og Rønnede og laver facaderenovering. Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring til os på telefon 60 46 92 08 – så kan vi komme forbi og drøfte facaderenovering og gerne give dig et uforpligtende tilbud.

Johan Mosvang

Indhent tilbud 100% gratis og uforpligtende

Søger du en imødekommende og venlig murer til fornuftige priser, med erfaring der er til at føle på, så send mig et par linier om din opgave, så kontakter jeg dig for et uforpligtende tilbud.