Filtsning i Næstved, Rønnede & Køge Bugt

Få et smukt resultat med filtsning.

Filtsning er en flot løsning til din facade

Hos JM Murerservice er vi specialister inden for facaderenovering, og en af de mest populære teknikker er filtsning. Vi laver en førsteklasses filtsning af enhver muret facade, så du får et resultat, der er smukt at se på mange år frem. Du vil blive overrasket over, hvordan filtsning kan forandre en husfacade og få et gammelt hus til at se ud som nyt.

Filtsning er en kvalitetsbehandling af din facade, hvor vi påfører et tyndt lag mørtel på facaden, så man stadig kan se strukturen i murværket. Når du vælger filtsning af din facade, vælger du samtidig en løsning, der er meget stærk, og som kan holde i mange år. Det kræver naturligvis, at den er udført af dygtige håndværkere med solid erfaring, og det er JM Murerservice.

Vi sandblæser altid først facaden, det er en af forudsætningerne for den gode kvalitet og for holdbarheden. Så har vi sikret, at grundlaget er i orden inden videre behandling.

Derefter foregår filtsning ved, at et mørtellag påføres muren i så tyndt et lag som muligt. Vi bearbejder overfladen med et særligt filtsebræt i roterende bevægelser. Derved giver filtsning den karakteristiske overflade med svage aftegninger af de cirkulære strøg. Efterfølgende fjernes den overskydende mørtel så med et stålbræt eller en murske.

Sådan laver vi filtsning

  • Vi sandblæser altid din husfacade inden
  • Vi bruger de bedste materialer for holdbarhed og kvalitet, andet kan ikke betale sig
  • Vi udfører al filtsning i vores sædvanlige høje kvalitet
  • Vi garanter, at din filtsning er en stærk løsning, der holder i rigtig mange år
  • Vi kan tilbyde filtsning i et meget stort udvalg af farver

Ved filtsning kommer selv den ældste og mest slidte husfacade til at se ud, om var den ny igen. Således kan du opnå et resultat, hvor dit hus fremstår lækkert og nyrenovereret. Og mulighederne for at tone farverne er mange. Måske er det nu, dit hus skal have den skagensgule farve, du altid har drømt om? Eller den flotte stilrene grå? Valget er dit, og vi tør godt garantere, at du vil glæde dig over din filtsning mange år frem.

Lad os drøfte dine muligheder for filtsning

JM Murerservice kører ud hver dag og laver filtsning på facader i området omkring Næstved, Rønnede og Køge Bugt, og vi kommer naturligvis gerne forbi med et farvekort og et uforpligtende tilbud – kontakt os enten via formularen her på siden eller ring til os på telefon 60 46 92 08
Måske er vi lige ude at lave en filtsning, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Johan Mosvang

Indhent tilbud 100% gratis og uforpligtende

Søger du en imødekommende og venlig murer til fornuftige priser, med erfaring der er til at føle på, så send mig et par linier om din opgave, så kontakter jeg dig for et uforpligtende tilbud.