Murermester i Næstved, Rønnede & Køge Bugt

Lad en ægte murermester stå for din mureropgave.

En murermester, der kan sit kram

Ved at bruge en ægte murermester har du garanti for, at det murerarbejde, der bliver udført, er i den allerhøjeste kvalitet.

JM Murerservice kører hver dag ud for at levere professionelt udført murerarbejde med entusiasme og arbejdsglæde i murerspanden. Som murermester er vi uddannet inden for et håndværksmæssig tradition og kan stå inde for, at vi altid leverer førsteklasses arbejde.

Stil krav til vores murerarbejde

Hvad enten du har en mindre mureropgave, eller der er tale om den helt store renovering, skal du forvente, at resultatet bliver mere end godt. Vi er ikke tilfredse, før du er det. At være murermester er også at være rådgiver, og vi kommer gerne med forslag til, hvordan en given opgave bedst kan løses, naturligvis altid med udgangspunkt i dine behov og dit budget.

Vi har fingeren på pulsen og derfor behersker vi de nyeste teknikker og anvender altid de bedste og mest testede materialer. Man udvikler sig hver dag, og den løbende efteruddannelse og viden kommer dig til gode. Så du ved, at din murermester har styr på, at såvel kvalitet som holdbarhed er i orden.

Murermester indendøre og udendøre

JM Murerservice løser alle former for mureropgaver, der kræver sin murermester. Vi har især ekspertise inden for facaderenovering, men enhver opgave, der kræver en murerske, er en opgave for en murermester.

Som murermester har vi bl.a. muret:

  • Facader – renovering – filtsning – vandskuring
  • Fundament
  • Flisearbejde
  • Badeværelser
  • Skorstene
  • Trapper
  • Læmure

Står du med en mureropgave, der kræver andet end det, en murermester er ekspert i, har vi hos JM Murerservice et godt samarbejde med underentreprenører inden for alle fagentrepriser. Så kan vi sikre, at alle opgaver løses i den rigtige rækkefølge og med samme entreprenør – det betyder, at du ikke skal planlægge, hvem der gør hvad og hvornår, med dumme ventedage imellem. Vi koordinerer som murermester med elektriker, tømrer, VVS-mand og hvem, der er nødvendige på den pågældende opgave. Alle vore samarbejdspartnere er dygtige håndværkere med nogle års erfaring, præcis som os selv.

Kontakt din murermester allerede i dag

Hver dag kører vi ud i området omkring Næstved, Rønnede og Køge Bugt, og vi kommer gerne forbi for at høre, hvad du kan bruge en murermester til – kontakt os via formularen her på siden, eller ring gerne på telefon 60 46 92 08 – så er din murermester på vej.

Johan Mosvang

Indhent tilbud 100% gratis og uforpligtende

Søger du en imødekommende og venlig murer til fornuftige priser, med erfaring der er til at føle på, så send mig et par linier om din opgave, så kontakter jeg dig for et uforpligtende tilbud.