Vandskuring i Næstved, Rønnede & Køge Bugt

JM Murerservice kan give dit hus den flotteste vandskuring.

Vandskuring med kvalitet

JM Murerservice har specialiseret sig i facaderenovering, og en af vore kompetencer er vandskuring. Vandskuring er en speciel type overfladebehandling på dit murværk, hvor man anvender finkornet mørtel til at dække facaden med, og derefter bearbejder dette med værktøj og vand. Faktisk er det anvendelsen af en våd mursten eller et vådt filtsebræt, der har givet vandskuring dets navn.

Når du får lavet en vandskuring, kan man stadig tydeligt se murstenene indenunder og deres struktur. Således laver vandskuring et tyndt og beskyttende lag, der giver facaden langt bedre holdbarhed, samtidig med at man bibeholder konturen fra det gamle murværk. Dette har gjort vandskuring meget populært.

Vandskuring er teknik og skønhed

Rent teknisk har JM Murerservice stor erfaring med at lave vandskuring på alle former for murede husfacader. Det er din garanti for solid håndværksmæssig kunnen, så din vandskuring udføres med det smukkest mulige resultat.

Inden vi laver vandskuring, sørger vi for at fuge eventuelle huller og andre revner eller skader, fordi huller og anden slitage på murværket kan forhindre et godt resultat. Derfor fuger vi op og udjævner murværket for at få den fine og jævne overflade, der gerne skal være resultatet af en veludført vandskuring.

Vandskuring kaldes også tyndpudsning, fordi det er et ganske fint og tyndt lag puds, der påføres, hvor sandkornene i pudset er ganske små. Det er blandt andet derfor vandskuring er så foretrukken en metode, fordi man fortsat kan nyde de eksisterende konturer i murværket.

Dit hus bliver meget yngre efter vandskuring

Synes du, at dit parcelhus eller din villa er blevet lidt gammelt, slidt og traditionelt at se på? Så lad JM Murerservice lave en vandskuring og oplev, hvordan vi kan give dit hus et nyt, velholdt og moderne udseende.

Når murværket på dit hus efter en del år i det danske vind og vejr er blevet slidt og nogle af stenene måske misfarvede, kan vi lægge den ensartede vandskuring henover, som sikrer at husfacaden også får en meget længere holdbarhed.

Efter en vandskuring vil husfacaden igen fremstå jævn og fin uden misfarvninger og slitage. Samtidig bliver dine fuger udjævnet, så fugt og kulde ikke kan trænge ind igennem. En facade, der er behandlet med vandskuring, vil isolere bedre og spare dig for dyre varmekroner.

Vandskuring er en forholdsvis billig facaderenovering, og du vil blive overrasket over, hvor meget ny facade du kan få for pengene.

Vi giver gerne et tilbud på vandskuring

Vi kører ud dagligt i området omkring Næstved, Rønnede og Køge Bugt, og kommer gerne forbi for at give dig et uforpligtende tilbud på vandskuring. Kontakt os enten via formularen, eller ring til os på telefon 60 46 92 08 – så er din vandskuring tættere på.

Johan Mosvang

Indhent tilbud 100% gratis og uforpligtende

Søger du en imødekommende og venlig murer til fornuftige priser, med erfaring der er til at føle på, så send mig et par linier om din opgave, så kontakter jeg dig for et uforpligtende tilbud.